Eerste concert van de harmonie in 2021!

Zet het vast in je agenda! Op 12 december aanstaande is ons eerste concert in de Keyserkerk in Middenbeemster. We beginnen om 15:00 uur.

Houdt de website in de gaten, want zodra er meer bekend is over het programma en de solisten laten we het hier weten.

Of volg ons op Facebook voor updates

Vastgeroeste stembanden?

We zijn weer gestart met de repetities in de Keyserkerk in Middenbeemster!
Dit is echt superfijn. De stoelenopstelling is geheel Coronaproof (zig-zag en met 1,5 meter afstand) en er is ruimte genoeg voor alle leden om veilig te kunnen zingen.
Natuurlijk blijft het ieders eigen verantwoordelijkheid om afstand te houden, je te laten vaccineren en bij klachten van verkoudheid etc. thuis te blijven (wel even afmelden via zangverenigingharmonie@gmail.com).

Het gezamenlijk concert met Beemster's Fanfare is doorgeschoven naar 2022, dat zal rond Pasen gaan plaatsvinden.

We hopen dat we rond Kerstmis van dit jaar nog een concert(je) kunnen geven. Alles is afhankelijk van de toestand in de Coronawereld!